torsdag 30 april 2009

Snart bar det av hemat igen...

Men forst ska vi hinna med en tur till den andra on, Savaii! Aker (forhoppningsvis) imorgon! Men en sak vi lart oss har ar att aldrig spika planer helt for det kommer alltid upp nagot ovantat!
Det ska bli kul om vi nu kommer ivag! Ska vara ett vackert stalle! Tankte hinna med att dyka nagot ocksa nar vi ar dar... inte hunnit med det an!

Far ta och ursakta for att jag inte uppdaterat ordentligt har pa sistone. Inte haft sa mycket tid vid internet och inte haft sa mycket spannande att rapportera om. Men kommer snart hem och da ska jag ordna sa att det kommer upp nan sida med mina bilder!

Vi har fullt upp nu att ordna med det sista med skolan och c-uppsats nu innan vi aker. Skulle vilja hinna med i alla fall en intervju till men vi far se. Har samtidigt 3 reserch-projekt till kurserna har att skriva, och det ar skitsvart!

Och dessutom var jag ordentligt magsjuk igar! Antagligen for att vi provade att dricka 'ava, en dryck gjord pa en slags pepparrot som ar lugnande. Ett av vara projekt ar just om 'avan och de stallen de serveras pa, pa fruktmarknaden har. Dock insag vi att de blandade det med kranvatten, och min svenska mage pallade inte det! Men idag ar det mycket battre!

Idag ska vi inte till skolan for en gangs skull, da var proffessor har nagot domstolsmojs att narvara vid! Sa vi ska ta dagen till att shoppa lite souvenirer och mysa runt pa stan.

Har nagon fatt vykort forresten? Kunde inte skicka till alla dock...
Men horde att Siries pappa fatt sitt sa de borde i alla fall vara pavag!

Ses om ett par dagar Sverige! Nu ska vi forsatta fira var Valborg har nere! Vi har hissat flaggan Sirie hade med sig (eller satt upp den pa vaggen i alla fall) och gatt och nynnat "vintern rasat...lalala" hela dagen!

Fa'a! (hejda!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar