lördag 7 mars 2009

Hopplost.

Hela situationen kanns sa hopplos just nu.

Jo, det ar var bostadssituation jag pratar om. Vi har ingenstans vettigt att bo nu. Dit vi skulle flytta idag, de andrade sig (eller vi andrade oss efter att ha fatt spydiga sms). Vi kan inte bo dar vi kommer att kanna oss ivagen hela tiden.

Och vi kan inte bo kvar dar vi bor nu. Dyrt, dyrt, dyrt och inget ingar. Sa blir vi storda dygnet runt av grannar och de 25 studenter som bor i huset. Dessutom eldar grannarna plast och bildack sa vi har huvudvark da vi ar i rummet, da det fylls varje kvall av svart hemsk rok.

Alternativen for oss nu ar:
1. Bo kvar och inte fa nat vettigt gjort och ma kasst.
2. Flytta upp till ett mysigt hus i bergen till Iosefa och hans familj. Hyfsat pris, men laaaaangt att ta sig till skolan. Och inga bra transporter...
3. Ta in pa hotel eller liknande. Vi funderar pa Hidden Garden som ligger nara skolan men kostar oss en slant.
4. Hitta en mysig strand/buske/palm/parkbank att sova pa/under.
5. Se hur mojligheterna ser ut att aka hem igen...

Sista alternativet drar vi oss langt for, men blir det inte battre snart ar det alternativet det enda. Dock kan det bli sa att stipendiet maste betalas tillbaka da. Men vi mar inte bra av att leva sahar, da bade kropp och psyke tar skada.

Nu vill jag inte att ni dar hemma ska oroa er alldeles for mycket. Vi overlever i varje fall och far en bra livserfarenhet att packa ner i vaskan da vi aker hem... Men just nu kanns situationen hopplos!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar