söndag 22 februari 2009

13 feb - Fredag den 13!

Idag hade vi planerat att gå på Aucklands museum, men spenderade förmiddagen med lite shopping och kaffe! Dock hade vi bestämt med Remi att vi skulle mötas utanför museet vid 1, så vi fick snällt traska dit! Där fick vi även träffa en annan tjej han träffat via ett forum på nätet (nån fransyska med nåt namn). Tillsammans spenderade vi dagen med att gå och gå och gå lite till!

Vi gick runt i en stadsdel med mycket fina hus och fin utsikt! För en gångs skull hittade vi en affär med frukt och grönt (ont om sånt annars, konstigt nog) så vi köpte jordgubbar, banander, aprikoser och riktig KIWI! Dock var det den gula sorten… Sen hade vi en picknick i en mysig park i området. Sen gick vi massvis till och såg mycket fint!
Vi var även nere i hamnen och åt prisvinnande glaass (mycket gott!) och tittade folk en stund.

Efter att ha gått vad som kändes som 100 mil gick vi hem till vårt Hostel efter att ha bestämt att vi skulle träffas upp senare på kvällen.
Men så blev det inte. Både jag och Sirie däckade på våra sängar och sov mycket gott till 1 på natten… lite sent för att gå ner och möta upp fransmän kanske…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar